It's me, Lisette

It's me, Lisette! 30 jaar en woonachtig in Veenendaal!

Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen. Voor jou misschien niet heel bijzonder, maar voor mij een happy smile! Op dit moment werk ik parttime op een assurantiekantoor. Erg leuk, maar iets voor mezelf hebben stond toch wel hoog op het lijstje. Ik begon als leek op instagram en zag daar zulke té gekke feeds voorbij komen; dat moest ik ook! Trots ben ik op dat wat ik nu heb opgebouwd! Een webshop die rijk is met diverse producten en een instagram pagina met een ruim aantal volgers. Op deze pagina kun je inspiratie op doen en deel ik graag niet alleen mijn creativiteit maar ook die van jou!

Ik ben getrouwd met Patrick, heb een bonuszoon met de naam Manuel en sinds augustus een zoontje Jip. Oja, en niet te vergeten; mijn lieve hondje Lola. Mocht je mij volgen op social media, heb je ze vast al eens voorbij zien komen. Af en toe helpen ze mij een beetje mee om bijvoorbeeld een nieuwe werkplek te maken of om bestellingen in te pakken maar verder doe ik alles alleen!

Mis je iets? Let me know! Ik denk graag met je mee.

Heb je een leuke foto met de inpakspullen die je bij mij hebt gekocht? Deel deze dan vooral op instagram! Ik ben hier erg actief en vind het leuk om jouw creaties te zien en te delen in mijn eigen stories! Zelf deel ik hier ook wekelijks nieuwe producten en inspiratie.

Check mijn pagina mommy.sis en wie weet zie jij daar jouw bestelling al voordat hij bij jou op de mat valt!

Veel shopplezier!

Liefs Lisette